Kézilabda BL

Az EHF-bajnokok ligája a legjelentősebb európai kupasorozat a kézilabdában amelyen klubcsapatok vesznek résztA versenyt minden évben az Európai Kézilabda-szövetség írja ki. Ez a z Bajnokok Ligája 20212022 tabellák oldala a KézilabdaEurópa kategóriában.


Pin On Asztal

Amennyiben másik de ezzel megegyező nevű Bajnokok Ligája versenysorozatot keresel válaszd ki a sportágat a felső menüben vagy a kategóriát országot a bal oldali menüben.

. Kövesd a z Bajnokok Ligája. Az Esbjerg mellett az ötszörös BL-győztes Győri Audi ETO KC valamint Tomori Zsuzsanna csapata a címvédő norvég Vipers Kristiansand és a francia Metz HB várja a négyes. 10 hours agoNői kézilabda BL Győr-Vipers döntő lesz Fotó.

BAJNOKOK LIGÁJA Férfi Final Four 2020-2021. Június 4 szombat 1400 óra Budapest Felvezető műsor Bajnokok Ligája női Final Four 2022. 10 hours agoA Győri Audi ETO KC kilencedik alkalommal jutott döntőbe a női kézilabda Bajnokok Ligájában mivel 32-27-re legyőzte a dán Esbjerg csapatát a szombati elődöntőben a budapesti négyes döntő első játéknapján.

A kezdés előtt a klubhimnuszunk alatt ismét. 10 hours agoA Győri Audi ETO KC után Tomori Zsuzsanna csapata a címvédő Vipers Kristiansand jutott döntőbe a női kézilabda Bajnokok Ligájában mivel 33-27-re legyőzte a Metz. Férfi kézilabda BL.

Ez a z Bajnokok Ligája 20212022 KézilabdaEurópa aloldala. Pénteken 1845-kor a KH férfi kézilabda liga döntőjében a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Ma este végetér a férfi kézilabda EB-nek a bronzmeccsen Dánia - Franciaország a döntőben pedig Svédország - Spanyolország lesz a meccseket élőben online stream itt lehet nézni.

Olyan méreteket öltött a Bajnokok Ligája indulással kapcsolatos. A Telekom Veszprém házigazdaként 36-29-re legyőzte a dán Aalborg csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első csütörtöki mérkőzésén. Férfi kézi NB I.

1941 A Győri Audi ETO KC után Tomori Zsuzsanna csapata a címvédő Vipers Kristiansand. A második félidőben mutatott kiváló támadójátéknak és remek kapusteljesítménynek köszönhetően 2019. FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA 20212022 - NSO.

A tizenötödik alkalommal szerepelhet a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapata a női kézilabda Bajnokok Ligája fináléjában. Kézilabda női kézilabda BL női kézi BL Győri Audi ETO KC női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda kézilabda FTC-Rail Cargo Hungaria nemzetisporthu 20210908 1540. Így senki nem fog.

BL-döntőért harcol a Győr. A kölni részvétel most távolinak tűnik a magyaroknak de láttunk már éjjeliőrt nappal meghalni Szerdán folytatódik a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának csoportköre. Amennyiben másik de ezzel megegyező tournament_noseason nevű versenysorozatot keresel válaszd ki a sportágat a.

Kezilabda BL Klopp Brees 2021 Podcast Episode Release Info. Az oldal azért jött létre hogy egy helyen összegyűjtsük a sportcsatornákon közvetített kézilabda mérkőzéseket. Ismét a Veszprém nyerte a szuperrangadót Nemzeti Sport A férfi kézilabda.

A Telekom Veszprém négyes döntőbe jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában mivel 37-35-re kikapott a dán Aalborg. Megvan a sorsolás így immár nem titok hogy az ötszörös győztes Győri Audi. Június 4 szombat 1500 óra Budapest.

MTIKovács Anikó MTI 20220604. Magyarországnak egy BL-helye van női kézilabdában. Férfi kézi BL.

Figyelem csak egyszer mondjuk el. Döntetlent játszott Brestben a Győri ETO Nemzeti Sport 1900. Megkezdődött a jegyértékesítés a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére amelyet a budapesti MVM Dome-ban rendeznek június 4-5-én.

Az ETO idén 14. Kézilabda kupa. Final Fourba jutott csapatoki 4 FRA.

A Győri Audi ETO KC minden bizonnyal a 1515-kor kezdődő első elődöntőt játssza június 4-én az MVM Dome-ban. Nemzetisporthu 20210908 1618 Frissítve. Kézilabda mérkőzések összegyűjtve egy helyen.

Kézilabda kézilabda férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézi BL adatbank Telekom Veszprém Pick Szeged. Alkalommal szerepel a legjobb négy között a BL-ben eddig ötször nyert aranyérmet tavaly. Tedd fel a sáladat.


Epingle Sur Asztal


Ehf Champions League Women S Final4 2018 May 12th Budapest Hungary Handball Champions League Champion


Gyor Vs Budocnost Handball Audi Running


Ujabb Ket Pontot Gyujtott Be Az Ftc Handball Hu Kezilabda Handball


Pin On Sport And Health


The Gyori Audi Eto Won The Women S Ehf Champion League 2014 Happy Moments With Katrine Lunde Eduarda Amorim And Katarina B Handball Players Handball Champion


Anita Gorbicz Handball Players Handball Sports Women


Pin On Gyor Handball


Pin On Kezilabda


Pin On Kezilabda


Anne Mette Hansen Handball Gyor Sporty


Pin Auf Gyor Handball


Nb I Gyor Bekescsaba Kepgaleria Handball Hu Kezilabda


Pin On Magyarorszag


Pin By Dori F On Handball 3 Team Handball Handball Sport Girl


Pin On Asztal


Pin On Asztal


Pin On Asztal


Pin By Angels Blanch Mussons On Handbol Champions League Handball Audi

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel